Onze filosofie

Uw leven op de werf, zo makkelijk mogelijk

Een dynamisch bedrijf dat steeds op zoek blijft naar nieuwe producten en machines om u nog beter te dienen.
Scroll verder

MD Bouwmachines specialiseert zich in de verkoop en verhuur van betonmachines. We hebben alles wat u nodig heeft op uw bouwwerf: van betongereedschap, zaagmachines, elektrisch gereedschap tot werfverlichting.

We blijven op zoek naar de beste oplossingen en passen vervolgens ons aanbod aan naar de klant zijn behoeften. We verkopen niet enkel onze producten, maar bieden ook scherpe huurtarieven aan. Ook wordt de klant altijd bijgestaan met vakkundig advies, dankzij de jarenlange ervaring van onze verkopers.

1995
2020

MD Bouwmachines' tijdlijn

2010

MD Bouwmachines bevestigt de nieuwe samenwerking met Husqvarna. Voortaan kunt u dus bij MD Bouwmachines ook terecht voor bv. de doorslijpmachines van dit topmerk. Er werd ook een samenwerking aangegaan met het Spaanse Sima, die instaat voor de levering van vloerschrapers.

2011

De exclusieve samenwerking met de Amerikaanse leverancier Multivibe vindt plaats. Deze kwaliteitsproducent levert ons 2 van de handigste nieuwtjes binnen de markt van de trilbalken. Eerst en vooral is er de Multivibe Hummer Screed Combo: een combinatie van een trilbalk en anderzijds een trilnaald. 2 machines in 1! Daarnaast ontwikkelde Multivibe ook de PR100 Cordless Screed: een trilbalk aangedreven door een accuboormachine, ideaal voor kleinere en minder geventileerde ruimtes.

2019

MD Bouwmachines biedt als enige op de Belgische markt de kantmachines Barikell Moskito 75 aan met een motor van 6,5 pk; namelijk de Honda GX200.

onze toonzaal

MD Bouwmachines, Anzegem

We hebben een team van 10 mensen, die samen meer dan 80% van de werven in België voorziet van poliermachines.

Ons huidig team brengt een schat aan ervaring en kennis bij het bedrijf, maar we zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Ervaring of interesse in de betonsector?

We hebben openstaande vacatures

Jobs