TYROLIT - vloerzaag FSG-623

Tyrolit introduceert hun nieuwe vloerzaagmachine: de FSG-623.

Compact, krachtig en uiterst stabiel zijn de eisen waaraan elke vloerzaag moet voldoen, wel: deze machine voldoet aan al deze eisen!

Compact: met zijn beperkte afmetingen (90 x 56 x 95 met de zaagkap eraf, 120 x 56 x 95 met de zaagkap gemonteerd) is hij multi-inzetbaar, zelfs in kleinere ruimtes.

Krachtig: de Vanguard-motor met maar liefst 23 pk zorgt voor een uiterst sterke prestatie. De snelheid van de zaagas is traploos te regelen door middel van een hendel: ideaal voor verschillende toepassingen en zaagbladen.

Uiterst stabiel: de machine ziet er niet enkel uit als een 'blokje', het staat ook als een blok op de grond. Zelfs tijdens het omhoog doen of laten zakken van het zaagblad (door middel van elektrische knoppen, dus geen draaiwiel of handpomp) blijft hij staan: geen bredere zaagvoegen door het bewegen van de machine! De zaagkap gaat trouwens praktisch loodrecht omhoog / omlaag, waardoor er geen kanteling is van de motor: niet het volledige chassis beweegt mee!

     

De automatische vooruitgang is een extra pluspunt, waardoor het werk voor de zager een stuk minder lastig wordt en het zagen dus een stuk aangenamer is.

 

Productgroepen:

Zoeken: