BTC Manuele kwartsstrooikar

De manuele heavy duty strooikarren van BTC zijn speciaal ontwikkeld voor het strooien van kwarts. Ze kunnen tot 100 kg kwarts meenemen. Het strooidebiet kan trapsgewijs ingesteld worden van 1 tot 5 kg per vierkante meter. De extra brede solide wielen kunnen draaien afzonderlijk (= makkelijk bochten nemen) en kunnen zowel vooruit als achteruit de draaispindel bedienen.

De karren kunnen geleverd worden in een model met 2 of 3 wielen.

 

TIEPPO Manuele kwartsstrooikar

De manuele kwartsstrooikar van Tieppo is een zeer betrouwbare kar met een breedte van 90 cm. Leeg weegt hij 40 kg en hij kan tot 100 kg kwarts dragen. Hij kan in trappen ingesteld worden van 0 tot 4 kg per m².

 

TIEPPO Motorisch aangedreven kwartsstrooikar

De motorisch aangedreven kwartskar van Tieppo is een sterke en zeer degelijke strooikar. De kar is aangedreven door krachtige motor die zorgt voor een hydraulische tractie. Hij kan tot 200 kg geladen worden en kan in trappen ingesteld worden voor diverse doseringen.

 

GAMO Manuele kwartsstrooikar

De Gamo is een precisiestrooikar van 1m30 breed, lopend op zeer stabiele wielen. De met de hand geduwde strooier heeft een zelfdragende bak van roestvrij staal. Hij strooit op een hoogte van +/- 11 cm van de grond. Ook de roerder is vervaardigd uit roestvrij staal. Inhoud: 50 liter!

 

Productgroepen:

Zoeken: