TYROLIT Tafelzaag

De tafelzaagmachines van Tyrolit behoren tot de betere op de markt. Kwalitatief hoogstaand materiaal en een zeer stabiel frame zorgen voor perfect snijwerk.

Het ruime gamma gaat van zaagbladen van 350 mm diameter tot 500 mm diameter.

Voor wie de tafelzaagmachine verder wil uitbouwen, zijn voor de meeste modellen ook diverse toebehoren beschikbaar, zoals bvb extra steunen, kantelbare tafels, wielsets,...

 

TYROLIT Tegelzaag

Tyrolit beschikt over enkele zeer degelijke modellen van tegelzagen.

 

TYROLIT Kolomboor

Tyrolit is DE referentie op gebied van zagen en boren. Hun zaagbladen behoren tot de top van de markt en hun machines moeten zeker niet onderdoen.

Naast een breed gamma aan vloerzagen, tafelzagen en tegelzagen is Tyrolit ook zeer sterk als het om kernboren / kolomboren gaat.

Je kan kiezen uit verschillende motoren en een ruime variëteit aan boren. Met statief of zonder, met of zonder mogelijkheid tot verstek... De combinatiemogelijkheden zijn legio...

 

MAKITA Breekhamer

Makita is zeer gekend op de markt, vooral dan voor hun batterij-aangedreven handgereedschappen.

Maar Makita is veel meer dan dat. Zo hebben ze bijvoorbeeld een mooi aanbod aan breekhamers, met bijhorende beitels en zelfs bijhorende transportkar. Te bezichtigen in ons atelier.

 

ENAR Trilplaat ZEN

Enar is een gekend Spaans merk op de markt van trillend materiaal.

Hun ZEN-platen behoren tot de betere op de markt. Hun prestaties zijn ten opzichte van hun geringe grootte en relatief weinig gewicht zeer positief.

 

RAIMONDI Berta

Berta is een sponsmachine van Raimondi, speciaal ontwikkeld voor eht proper maken van de voegen.

 

RAIMONDI Maxititina

De Maxititina van Raimondi is een veelzijdige machine die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden.

De meest voorkomende toepassing binnen ons werkdomein is de montage van een zachte borstel onder de draaischijf. Op die manier kan de machine gebruikt worden om de betonvloer te boenen.
Een tweede toepassing is de vloer licht opschuren door middel van schuurpads / schuurgaas te monteren.
Als derde is er de mogelijkheid om rubberen 'spatels' te monteren om een tegelvloer op te voegen.
Een laatste toepassing binnen ons domein is de montage van slijpstenen.

 

LIMPAR Veegmachine

Wie regelmatig langs de straatkant zit met een werf, komt al eens tegen dat de weg vervuild geraakt: modder en aarde blijven achter... Om u te helpen bij het opkuisen van deze soms hardnekkige brei kan een veegmachine goed helpen.

MD Bouwmachines beschikt over een ruim gamma aan veegmachines, klein en groot, voor diverse doeleinden en met een resem opties om de toepassing uit te breiden.

Vraag ernaar!

 

HONDA Motoren

Onze machines zijn veelal uitgerust met de zeer degelijke motoren van Honda. Wil u de motor alleen? Dan kan dat ook! Als officieel Honda-verdeler kunnen wij u de beste voorwaarden geven!

 

Productgroepen:

Zoeken: