POWERSPOT Werfverlichting 1500W met onafhankelijke transfo

De powerspot met onafhankelijike tranfso is een zeer gebruiksvriendelijk toestel met multivaporlampen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel 1000W als 1500W-versie.

Optioneel kan een statief voorzien worden.

 

CEP Werfverlichting 1000W met onafhankelijke transfo

CEP is een Amerikaanse leverancier van lichtsystemen. Bij ons staan ze garant voor de levering van onze lichtmasten 1000W. Een complete set bestaat uit de lampkap met lamp, verbonden met een externe transfo, die gemonteerd staat op de mast. Deze mast is voorzien van wielen om hem eenvoudig te verzetten. Ze is ook volledig demonteerbaar, zodat ze weinig plaats inneemt tijdens het transport.

 

PRIMAELUX Werfverlichting 400W HQI met ingebouwde transfo

De HQI-armaturen (met ingebouwde transfo) van Primaelux zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De lampen hebben een sterkte van 400W.

Optioneel kan er een statief bij voorzien worden.

 

Halogeen verstralers

Onze halogeen verstralers van 1500W hebben een hoog rendement. Ze worden geleverd klaar voor gebruik met lamp, ophangbeugel en 5m kabel.

 

S-10 LED Lichttoren

De S-10 is een van de meest performante LED lichttorens beschikbaar op de huidige markt.

Hij blinkt uit in compactheid, wendbaarheid en sterke prestaties.

De unit bestaat uit 6 lichteenheden van telkens 50 W-LED's, samen dus goed voor 300W verbruik. Zet dit lage verbruik om in een lichtintensiteit van 36.000 Lumen en je weet dat dit compacte torentje heel wat in zijn mars heeft. De lichteenheden kunnen naar keuze allemaal in 1 richting gezet worden of bij gebruik in het midden van een werf, een lichtkring vormen van 360° rondom.

     

Volledig ingeklapt zitten de LED's ingekapseld in de body en zijn ze beschermd tijdens het transport. Hij neemt trouwens slechts weinig plaats in: ingeklapt is hj niet meer dan 45 x 45 cm en slechts 145cm hoog.

     

Zet je de mast helemaal open, dan zorgen de 3 uitklapbare poten voor de nodige stabiliteit, zodat de 4m30 hoge mast windsnelheden tot 100km/u trotseert. En dan nog neemt hij slechts 200 x 235 cm in op de vloer... De transportwieltjes die op het chassis gemonteerd staan zorgen voor de finishing touch wat wendbaarheid betreft: je rolt hem van de wagen naar de werf en terug. 

     

Geen gesleur meer met drijfkracht-kabels of grote stroomgroepen: de S-10 draait gewoon op 230V... Sluit hem aan op het gewone electriciteitsnet of, waar deze nog niet aanwezig is, is een kleine stroomgroep meer dan voldoende. Hebt u een grote werf? U kunt de S-10 in serie neerzetten en aaneen koppelen. Zo kunt u met kleine groep van 1.3 Kva tot 4 units in serie aansluiten!

     

Lage wattage, hoge lichtopbrengst en beperkte plaats zorgt ervoor dat deze kanjer tot 5x zuiniger is dan bijvoorbeeld een 1500W halogeenlamp!

Niet overtuigend genoeg? Bij ons in de toonzaal kunt u hem aan het werk zien!

 

C-10 LED Lichttoren

De C-10 lichttoren van LuxTower is een kleine maar krachtige toren op aanhangwagen.

De 4 LED-units van elk 150 watt geven een krachtig lichtveld zonder het elektrische net zwaar te belasten. Eenvoudig aan te sluiten via een stekker en mogelijk om serie aan te sluiten tot 5 units rechtstreeks aan het elektriciteitsnet.

Deze kleine unit neemt weinig plaats in: ingeklapt slechts 117 x 80 cm en 235 cm hoog. Maar eenmaal uitgeklapt komt hij tot zijn recht: de mast reikt 7m00 hoog en met uitgeklapte poten komt hij nog slechts aan 203 x 134 cm grondoppervlakte.

Met een handwinch kunt u de hoogte van de mast regelen.

Het bedieningspaneel is eenvoudig en duidelijk.

Kortom: een nieuwe referentie voor elke werf!

 

Productgroepen:

Zoeken: