POWERSPOT Werfverlichting 1500W met onafhankelijke transfo

De powerspot met onafhankelijike tranfso is een zeer gebruiksvriendelijk toestel met multivaporlampen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel 1000W als 1500W-versie.

Optioneel kan een statief voorzien worden.

 

CEP Werfverlichting 1000W met onafhankelijke transfo

CEP is een Amerikaanse leverancier van lichtsystemen. Bij ons staan ze garant voor de levering van onze lichtmasten 1000W. Een complete set bestaat uit de lampkap met lamp, verbonden met een externe transfo, die gemonteerd staat op de mast. Deze mast is voorzien van wielen om hem eenvoudig te verzetten. Ze is ook volledig demonteerbaar, zodat ze weinig plaats inneemt tijdens het transport.

 

PRIMAELUX Werfverlichting 400W HQI met ingebouwde transfo

De HQI-armaturen (met ingebouwde transfo) van Primaelux zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De lampen hebben een sterkte van 400W.

Optioneel kan er een statief bij voorzien worden.

 

Halogeen verstralers

Onze halogeen verstralers van 1500W hebben een hoog rendement. Ze worden geleverd klaar voor gebruik met lamp, ophangbeugel en 5m kabel.

 

Verlichtingstoren VT1

De lichttoren VT1 is een uiterst performante lichttoren, uitgerust met 4 x 1000W lamparmatuur.

De toren staat gemonteerd op een aanhangwagen, wat een eenvoudig transport garandeert. De toren is ook voorzien van sleuven voor heftruck zowel aan de achterkant als de zijkant, zodat hij makkelijk kan geladen worden op een truck. Er is ook een hijsoog voorzien voor eenvoudig verplaatsen met de torenkraan.

Technisch gezien is de VT1 een echte topper: zeer stabiel (kan wind aan tot 100 km/u), wendbaar (de mast kan 320° gedraaid worden) en handig in gebruyik (mede door zijn hydraulische op/neer pomp). Kortom: de perfecte toren voor een grotere werf.

    

 

Productgroepen:

Zoeken: