LIN RATTLER Draagbare trilnaald

Lin Rattler is de betrouwbare trilnaald van Vibra Strike. Een veelzijdig apparaat waarop verschillende lengtes van flexibele kabels kunnen gemonteerd worden. De Honda-motor van 1,5 pk wordt gedragen met een schouderriem.

 

MULTIVIBE Draagbare trilnaald Hummer

MultiVibe (Amerikaans merk) werkt met originele Honda-motoren en biedt een waaier aan verschillende combinatiemogelijkheden. De machine is opgebouwd uit 3 aparte onderdelen, wat zorgt voor lagere kost in geval van breuk (niet het ganse toestel moet vervangen worden).

Eerst en vooral wordt de Multivibe Hummer (want zo heet het model) aangedreven door een Honda GX35-motor. Een motor die wij in ons gamma op legio aan andere machines terugvinden.

Een eerste keuzemogelijkheid is de flexibel: deze bestaat in verschillende lengtes, gaande van 60 cm (2 voet) tot 610 cm (20 voet), in stappen van 60 cm.

Als derde onderdeel is er de naald. Deze bestaat verschillende modellen:

  • 2" x 12" (= 5 x 30 cm)
  • 1 3/4" x 12" (= 4.5 x 30 cm)
  • 1" x 12" (= 2.5 x 30 cm)

 

ENAR Draagbare trilnaald DINGO

Enar is op Europees vlak een van de grootste spelers op het vlak van vibratie-toestellen voor betonbewerking.

Een van de meest gebruikte modellen is de Dingo-motor: een elektrische motor is uitgerust met 4 extra handvaten voor een makkelijke draagbaarheid.  Hij kan ook eenvoudig rechtop gezet worden. De Dingo kan worden uitgerust met een uitgebreid gamma aan flexibels (tussen 0.6 en 6 meter lang) en naalden (van 25 tot 58 mm dik). Op die manier kunnen we een trilnaald samenstellen die perfect geschikt is voor uw werk en dit aan een zeer concurrentiële prijs.

 

ENAR Backpack Trilnaald

Wie echt mobiel wil zijn tijdens het trillen, kan bij Enar terecht voor de Backpack.

Deze trilnaald bestaat uit een Honda-motor die opgenomen is in een rugzak voor eenvoudig dragen. Verder kunt u deze Enar-unit vervolledigen met dezelfde flexibels en naalden als bji de elektrische Dingo.

 

ENAR Spyder Pro

De Spyder Pro van Enar is een goede oplossing voor wie en wendbaar wil zijn en toch een degelijke hoge frequentienaald wil aanschaffen.

Standaard komt deze trilnaald met een flexibel van 5m, en 10m elektrische kabel. Dit resulteert in een relatief hoge bewegingsvrijheid tov bijvoorbeeld een hoge frequentienaald die met een vaste omvormer werkt.

Wie nog niet genoeg heeft, kan de naald op maat bestellen, met een flexibel tot 10m.

Naalddikte gaat van 38 tot 65mm.

 

Productgroepen:

Zoeken: