MAKITA Doorslijper EK7651H

Makita gooit terug met een 4-takt doorslijper op de markt: de EK7651H.

Iets minder pk dan zijn 2-takt collega's, maar wel krachtig genoeg om op de werf zijn voordeel te halen. Zeker voor binnenwerk is deze machine een aanwinst (minder uitstoot en geurhinder dan een 2-takt).

 

MAKITA Doorslijper EK7301W

Voor wie toch bij de 2-taktmachines wenst te blijven, heeft Makita de EK7301W. Een kleine en zeer snedige doorslijper met een bladopname tot 350mm.

Zijn gewicht (slechts 10 kilo) en perfecte balans zorgen voor een makkelijke hanteerbaarheid van de machine. Door hun specifiek verbrandingssysteem verbruikt de EK7301W tot 15% minder dan zijn concurrenten.

De viervoudige filters staan dan weer garant voor een goeie werking en een lagere onderhoudskost.

 

MAKITA Doorslijper EK8100

De EK8100 is dan weer het grote broertje van de EK7301W. Op deze EK8100 kan een zaagblad gemonteerd worden tot diam 400 en dat met slechts een gewicht van 10,5 kilo.

 

HUSQVARNA Doorslijper K970

De K970 is uitgerust met hun revolutionaire Active Air Filtration-luchtfilter, de X-torq-motor (die zorgt voor minder uitstoot) en hun gepatenteerde Durastarter (stofdichte starteenheid).

Uw rug sparen? Deze doorslijper kan eenvoudig gemonteerd worden op een slijpwagen, waardoor hij als vleorzaag kan gebruikt worden. Handig voor lange zaagsnedes!

Wil u meer weten? U kunt de technische fiche van deze prachtmachine hier downloaden.

 

HUSQVARNA Cut 'n' Break

De K760 Cut-n-break van Husqvarna is speciaal ontworpen voor het zagen van pijpen is leidingsleuven en gleuven voor kabels, expansievoegen of herstelling van barsten. Hij kan ook gebruikt worden voor raam- en deuropeningen waar je geen oversteek van hoeken wil en hij is uitermate geschikt voor zaagwerkzaamheden bij het wegwerken van signaalkabels.

Hij draait op een dubbel blad van 230mm diameter. Deze hebben een hoge zaagsnelheid en enorme kracht.

Op dezelfde leest geschoeid is de K3000 Cut-n-Break. Dit is het elektrische broertje van de K760. Gezien er geen uitstoot is, is deze machine extra geschikt voor binnenruimtes. Met een vermogen van 2700W mag je deze machine op zijn minst een krachtpatser noemen.

 

HUSQVARNA Ringsaw

De ringsaw K970 van Husqvarna is specifiek bedoelt voor het maken van openingen bij verbouw, renovatie en nieuwbouw, het bijwerken van raam- en deuropeningen en het doorslijpen van buizen bij installatiewerkzaamheden.

Met een standaardring haal je een zaagdiepte van 260mm, wat tweemaal zo diep is als bij een traditioneel zaagblad.

 

Productgroepen:

Zoeken: