TYROLIT Vloerzaagmachine FSG513

Tyrolit is een van de meest vooraanstaande producenten van diamantschijven, maar ook hun eigen vloerzaagmachines zijn van top-kwaliteit.

De Vloerzaagmachine FSG513 is daarbij voor ons een belangrijke troef. Een perfecte uitbalancering zorgt voor een superieure zaag die eenvoudig te bedienen is, mede door zijn ergonomisch geplaatste bedieningselementen. Een robuust en hoogwaardig chassis kunnen een hoge belasting aan en geven een maximale trillingsreductie. Hij kan zaagbladen dragen tot 450 mm diameter, met een maximale zaagdiepte van 170 mm. Hij wordt aangedreven door een Honda motor van 13 pk. De watertank heeft een inhoud van 25 liter. Nog troeven? Mogelijkheid om zowel links als rechts te zagen (dubbele zaagas), een eenvoudige aflezing van de zaagdiepte en een openklapbare zaagkap (mogelijkheid om tot praktisch tegen de muur te zagen)... De redenen zijn legio waarom dit een machine is die zeer interessant is voor elk type werk.

De technische fiche kunt u hier downloaden.

 

TYROLIT Vloerzaagmachine FSG623

Tyrolit introduceert hun nieuwe vloerzaagmachine: de FSG-623.

Compact, krachtig en uiterst stabiel zijn de eisen waaraan elke vloerzaag moet voldoen, wel: deze machine voldoet aan al deze eisen!

Compact: met zijn beperkte afmetingen (90 x 56 x 95 met de zaagkap eraf, 120 x 56 x 95 met de zaagkap gemonteerd) is hij multi-inzetbaar, zelfs in kleinere ruimtes.

Krachtig: de Vanguard-motor met maar liefst 23 pk zorgt voor een uiterst sterke prestatie. De snelheid van de zaagas is traploos te regelen door middel van een hendel: ideaal voor verschillende toepassingen en zaagbladen.

Uiterst stabiel: de machine ziet er niet enkel uit als een 'blokje', het staat ook als een blok op de grond. Zelfs tijdens het omhoog doen of laten zakken van het zaagblad (door middel van elektrische knoppen, dus geen draaiwiel of handpomp) blijft hij staan: geen bredere zaagvoegen door het bewegen van de machine! De zaagkap gaat trouwens praktisch loodrecht omhoog / omlaag, waardoor er geen kanteling is van de motor: niet het volledige chassis beweegt mee!

     

De automatische vooruitgang is een extra pluspunt, waardoor het werk voor de zager een stuk minder lastig wordt en het zagen dus een stuk aangenamer is.

 

FLEX Vloerzaagmachine CS60Wet

De Flex CS60 Wet is de ideale tool om uw betonvloer in perfecte rechte tegels te zagen.

De kleine makkelijk hanteerbare machine loopt op een rail. Leg deze langs de uitgetekende lijn en de snede is perfect recht. Hebt u langere snedes? Dan kunt u zonder probleem ofwel de rail doroschuiven onder de machine door, of eenvoudigweg meerdere rails aan elkaar bevestigen met speciale koppelstukken.

De watertoevoer zorgt voor de nodige bladkoeling.

 

HUSQVARNA Vloerzaagmachine Soff-Cut 150

De vloerzaagmachine Soff-Cut 150 van Husqvarna is berekend op lichte toepassingen en werkzaamheden in woonhuizen. Als lichtste in het programma is de 150 vooral gekend voor zijn gebruiksgemak en comfort.

Een van zijn eigenschappen is een geluiddempende bladbehuizing, waardoor deze unit met minimale verstoring binnenshuis kan gebruikt worden. Daarnaast kan deze zaagmachine droog zagen omdat er dankzij het bladblokkeringssysteem slechts weinig stof vrijkomt. Zo blijft restafval beperkt en is schoonmaken nadien heel eenvoudig.

Hij beschikt over een Robinmotor van 3.3 kW (4,5 pk) met cyclonische luchtfilter. Het diepte van de snede wordt mechanisch bepaalt. De wielen zijn van antikleef polyurethaan, waardoor er geen sporen achterblijven na het zagen.  De machine kan een zaagblad dragen van maximaal 152,4mm diameter en haalt een maximale diepte van de snede van 30mm.

Het is een lichtgewicht van 39,5 kg en is met zijn afmetingen van 1727 x 482 x 851mm een zeer compact toestel.

 

NORTON Vloerzaagmachine CSB1

Norton is een gevestigde waarde op gebied de markt van de vloerzaagmachines. Het belangrijkste model is de CSB1, die gekend is bij iedere gebruiker van vloerzaagmachines.

 

TIEPPO Vloerzaagmachine met kuiseenheid

Het Italiaanse Tieppo is steeds een stap voor op zijn collega's wat betreft nieuwigheden. Vooral op het gebied van ingenieusiteit steekt Tieppo al jaren zijn concurrenten de loef af en ook met deze vloerzaagmachine is het niet anders.

De TOP ASPIRANTE van Tieppo is eigenlijk 2 machines in 1: het is een krachtige vloerzaagmachine gecombineerd met een kuismachine. Geen 2 keer dezelfde vloer op en af lopen: de kuismachine zorgt ervoor dat de achtergebleven pap na het zagen netjes in 1 beweging wordt opgezogen. Na de passage is de vloer mooi gezaagd en meteen ook weer proper.

De machine wordt aangedreven door een krachtige Honda-motor van 22 pk. Hij beschikt over een reservoir van 45 liter voor proper zaagwater en kan tot 90 liter vuil water terug opzuigen. De zuiger van de kuismachine wordt aangedreven door 2 elektrische motoren van elk 250 watt.

Deze TOP ASPIRANTE is een echt prijsbeest waarvan veel verwacht wordt en vooral: het is de enige in zijn soort. Een TOP produkt!

 

Productgroepen:

Zoeken: