Boenwas

Wij leveren u boenwas van hoge kwaliteit en dat in verschillende kleuren:

  • Transparant
  • Zwart

Deze was dient eerst 'au bain marie' opgewarmd te worden tot de was vloeibaar is (liquide als water), dan een dunne laag aanbrengen op de vloer en als laatste inwerken. Kleine oppervlaktes kunnen makkelijk met de hand (met vodden) ingewerkt worden, grotere oppervlaktes worden ingeboend met een enkele borstel (bvb de Maxititina) of kokosmatten op een poliermachine.

Een korte handleiding vind u hier.

De technische fiche van de boenwas kunt u hier downloaden.

 

Curing compound

 

Curing compund is een vernislaag die aangebracht wordt na het afwerken van de beton (na het polieren). Het is een chemische stof die een film op de beton legt om de verdamping en dus uitharding te vertragen. Vooral bij warmere temperaturen is dit een must, gezien te snel drogende beton barsten kan vertonen.

De technische fiche van de curing compound kunt u hier downloaden.

 

Curing remover

Onze curing remover verwijdert curing zonder enig spoor na te laten.

De technische fiche van de curing remover kunt u hier downloaden.

 

ACS Fix

 

ACS-Fix is een impregneringsmiddel voor uw betonvloer.

Het dicht de poriën zonder een blinkende laag te leggen. Het is een product die perfect te gebruiken is op terrassen en in garages. Plaatsen waar het belangrijk is dat de vloer niet meer poreus is maar er ook geen blinkend of glad effect is gewenst.

De technische fiche van de ACS-Fix kunt u hier downloaden.

 

Aspen 2-takt en 4-takt benzine

 

Door een wijziging in de wetgeving dient benzine een bepaald percentage bio-massa te bevatten om de eco-norm te halen. In die bio-massa zit steeds een fractie water. De ervaring leert ons dat kleinere motoren (type GX25 / GX35) die regelmatig terugkomen op onze machines een probleem kunnen hebben met die waterfractie. Daarom besliste MD Bouwmachines om Aspen te verdelen: Aspen Blauw is een zuivere benzine zonder die waterfractie, die een perfecte werking van uw benzinemotor garandeert.

Voor wie werkt met doorslijpers op 2-takt hebben we uiteraard ook de 2-takt versie (Aspen Rood) in ons gamma.

 

Ontkistingsolie

 

Ontkistingsolie is niet enkel een middel om eenvoudig de bekistingen los te krijgen, het is ook een product dat ervoor zorgt dat uw machines perfect onderhouden kunnen blijven. Spuit voor gebruik de machine in met ontkistingsolie en u zult zien dat na het werk de beton heel makkelijk weg kan gespoeld worden met een hogedrukreiniger. Zonder de ontkistingsolie is het soms zeer moeilijk de beton los te krijgen, met extra reinigingskosten en vooral: mechanische defecten tot gevolg.

 

Plastiek / Moussebanden

Een perfecte betonvloer begint bij een optimale voorbereiding.

Ook daar kan MD Bouwmachines een rol spelen om u te helpen. Bij ons kunt u terecht voor zowel plastiekfolie en moussebanden op rol.

 

Betonnetten / afstandshouders

Een solide vloer heeft een juiste en solide wapening nodig. Hier kan MD Bouwmachines u verschillende maten aanleveren. Ook kunnen wij voor de vloeren met dubbele wapening, afstandshouders aanleveren in verschillende hoogtes.

Vraag er zeker naar!

 

Kwartszand / kleurpigmenten

Een gekleurde toplaag of kleuring in de massa? Kwarts voor een versterkte toplaag? 

MD Bouwmachines kan u de nodige materialen leveren voor een mooie afwerking van de vloer. 

 

Productgroepen:

Zoeken: