VIBRA STRIKE Trilbalk

De trilspanen van Vibra Strike zijn zeer handig in gebruik: een snelle set-up, goed hanteerbaar en een stevige motor: de verzekering voor een geslaagde afwerking van de beton.

Hij wordt aangedreven door een Honda GX35-motor met 1,5 pk, die gemonteerd staat op een dubbele bedieningsarm op de balk.

Balken zijn verwisselbaar (eenvoudig te lossen door middel van bouten) en kunnen gaan van 6ft (ca 1m80) tot 12 ft (ca 4m00)

 

MULTIVIBE Trilbalk

De unit bestaat uit de honda motor die, via een trilkop, aangesloten is op het frame. Dit frame wordt dan op zijn beurt gemonteerd op een lat (verkrijgbaar in diverse lengtes).

Nu te bezichtigen in onze toonzaal!

 

MULTIVIBE Trilbalk Cordless Screed PR100

Naast de revolutionaire Multivibe Screed beschikt MD Bouwmachines over een nieuwigheid van deze Amerikaanse producent: de PR100 Cordless Screed.

Al even eenvoudig als doordacht: de basis is een 'normale' trilbalk, maar in plaats van de standaard Honda-motor wordt deze aangedreven door een snoerloze accuboormachine. handig, licht en vooral inzetbaar in minder goed verluchte ruimtes.

 

MULTIVIBE Roller Screed

 

De Roller Screed van Multivibe is een rol die ervoor zorgt dat de beton op een vloeiende manier afgevlakt wordt.

Het geheel bestaat uit een rol (tot 6m lang) met aan weerszijden een hendel. Een van de kanten is uitgerust met een Honda-motor, de andere kant met counter-gewichten voor een perfecte balans.

Tijdens het afvlakken draait de rol tegen de looprichting in en duwt zo de beton naar beneden.

 

BM71 Trilbalk

De trilbalk type BM71 is een van onze meest verkochte trilbalken.

Een makkelijk hanteerbare balk die wij beschikbaar hebben in 2m00 of 2m50.

 

ENAR Trilbalk QXH

Enar is specialist op het gebied van trilnaalden, maar staat even sterk als het gaat om trilbalken.

Deze Spaanse producent beschikt over een zeer grote diversiteit aan modellen en combinaties.

Uit hun uitgebreide gamma kiezen wij voor het QXH-model. Deze reeks lichtgewichten zijn makkelijk hanteerbaar en perfect voor zij die het werk alleen moeten oplossen. De aluminium profielen zijn zeer resistent. 

 

 

BT Truss Screed

 

De Truss Screed is een zeer betrouwbare trileenheid voor wie met hardere betonsoorten werkt (bvb wegenisbeton).

De screed wordt opgebouwd rond een centrale unit, waarop een benzinemotor staat gemonteerd. De unit kan langs weerskanten uitgebreid worden met verlengstukken van 0m75, 1m50 of 3m00. Op het uiteinde van de screed wordt er een manuele lier (winch) gemonteerd, om de screed over de beton te bewegen.

De Truss Screed werkt met een speciaal systeem van lagering om de trillingen te produceren. De stukken zijn ook eenvoudig aan elkaar te monteren of te demonteren. Handig voor transport of indien je op bepaalde werven slechts een gedeelte van de screed zou nodig hebben.

 

 

Productgroepen:

Zoeken: