Afwerkmessen

Bij MD Bouwmachines vindt u zowel voorwerkbladen, combinatiebladen en afwerkbladen. Dit voor zowel onze huismerken (Barikell, Allen) als de andere meest courante merken (Bartell, Bemac, Besto, Clipper, Whiteman).

Wij hebben de afwerkmessen ook in ertalon-kunststof.

 

Voorwerkschijven

Bij MD Bouwmachines vindt u voorwerkschijven voor alle machines van onze huismerken Allen en Barikell!

Naast onze huidige gekende plateaus, kunnen wij u nu ook plateaus met diameter 90 en 120 aanbieden met een dikte van 4mm en van een uitzonderlijke staalkwaliteit. Een verhoging van 1mm per plateau, wat een rendement oplevert van minimum +25%. Plateaus met diameter 75 hebben we nu ook met in dezelfde vorm als de plateaus 90 / 120 met schuine randen en 4 haken, speciaal ontwikkeld voor de MK8-75.

 

Zaagbladen

Bij MD Bouwmachines kunt u zich bevoorraden met diamantschijven met een diameter gaande van 125 mm tot 1000 mm en dat voor zowel asfalt, vers beton als oud beton.

Wij hebben een nauwe samenwerking met Tyrolit opgebouwd doorheen de jaren, waardoor wij voor onze specifieke markt een heel specifiek zaagbladsamenstelling hebben kunnen bekomen. De befaamde 'BF882' is reeds heel goed ingeburgerd bij onze klanten en steeds weer blijft de feedback op dit type zaagblad onberispelijk.

 

Schuurkommen

Voor het bijwerken van beton kan men een schuurkom met dubbele rij diamant gebruiken.

 

Voegband / betonjoints

MD Bouwmachines kan u betondichtingen leveren om de sleuven van de voegen te dichten. Afhankelijk van de dikte van het gebruikte zaagblad, kiest u de juiste dikte van de joint. Meest gebruikt zijn de grijze en zwarte strips, doch felle kleuren zoals rood, groen, geel en blauw kunnen op aanvraag ook besteld worden!

 

Trolley voor voegband

Deze trolley laat toe om eenvoudig de voegband in de voeg te duwen, zonder voorovergebogen te moeten rondlopen. De strips worden door een gewicht in de voeg geduwd.

 

Productgroepen:

Zoeken: