TOPCON Horizontale laser RL-H4C

Topcon is reeds jaar en dag dé referentie op het gebied van bouwlasers. Zij zijn dan ook onze hofleverancier op het gebied van zowel de horizontale laser als de hellingslaser.

 

Het topmodel binnen de horizontale lasers is de RL-H4C: een hoge horizontale nauwkeurigheid, een eenvoudige afschotmogelijkheid met scheefstandsbeveiliging en een extra groot bereik tot 800m!

 

Type RL-H4C
Straal Rode laserstraal / 2.0 mW (max)
Werkbereik (diameter) 800m
Nauwkeurigheid 1.5mm per 30m
Zelfnivellerend bereik +/- 5°
Rotatiesnelheid 600 rpm
Voeding Oplaadbare accu
Autonomie 60 uur continu
Waterdichtheid IP66
Afmetingen 177 x 196 x 217 mm / 2.6 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOPCON Dubbele hellingslaser RL-SV2S

Topcon levert ons een van de beste hellingslasers die heden ten dage op de markt zijn:

De RL-SV2S

 

De RL-SV2S is de opvolger van de gekende RL-100 2S. De nieuwste telg in de Topcon-familie.

Hij kan zowel horizontaal gebruikt worden als vertikaal. De laser en de afstandsbediening hebben een groot scherm met achtergrondverlichting en hoog contrast voor een goede leesbaarheid van de schermen. Helling wijzigen, menu opties selecteren, de status van de laser en zelfs de batterij controleren kan via de afstandsbediening, zonder de laser zelf aan te moeten raken!

 

Instrument RL-SV2S
Nauwkeurigheid +/- 1mm / 20m
Zelfstellend bereik +/- 5°
Hellingsbereik Dubbel, 15%
Werkbereik (radius) 400m
Rotatiesnelheid 300 / 600 rpm
Water / stofbestendig IP66
Autonomie accu 65 uren
Gebruikstemperatuur -20 tot 50°C
Laserklasse Klasse 3R
Straalvermogen 2.4 mW
Golflengte laser 635 nm

 

 

 

TOPCON (Dubbele) Hellingslaser RL-200

Wanneer het ECHT precies moet zijn, dan kunt u niet rond de Topcon RL-200 hellingslaser.

Hellingslasers zijn waarschijnlijk het meest geavanceerd van alle roterende bouwlasers. Ze worden gebruikt over grote afstanden met dezelfde nauwkeurigheid op ieder hellingsbereik.
Met de RL-200 kan de machinist de gewenste waarden voor helling en hoogte instellen vanaf de bestuurdersstoel, een boost voor de productiviteit!

Naast de vele functies is de RL-200 tevens uitgerust met een volledig functionele afstandsbediening. Alle bedieningsinformatie staat op het display. U kunt gewoon blijven doorwerken terwijl u de helling wijzigt, menuopties selecteert, de status van de laser inspecteert en zelfs de batterij controleert.

U kunt kiezen uit twee modellen: de RL-200 1S voor enkele helling of de RL-200 2S voor dubbele helling. Beide lasertools hebben de kracht en nauwkeurigheid voor elk type hoogtecontrole en machinebesturing.

 

TOPCON Laserstatief

Voor al onze lasers beschikken wij over uiterst stabiele en handige statieven. Ons universeel model heeft een telescopische hoogte van 1m30 tot 2m90.

Uiteraard kunnen wij alle modellen van Topcon aanbieden.

 

TOPCON Laserbaak

De laserbaak (de meetsok) is een belangrijk onderdeel voor het correct laseren van de vloer. Deze zijn ook los verkrijgbaar, in verschillende modellen.

 

TOPCON Machine-ontvanger

Perfecte grondwerken uitvoeren? Monteer dan de Topcon magnetische machine ontvanger op uw kraan / bull en u kunt aan de slag. Een perfecte ondergrond is immers het beste begin voor een perfecte vloer!

 

Productgroepen:

Zoeken: