Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws bij MD Bouwmachines! Nieuwe promoties? Nieuwe 2de handsmachines in ons aanbod? Lanceren van nieuwe producten? Beurzen waar wij aanwezig zullen zijn? U leest het als eerste!

Klik hier en u mist niks!

Wenst u de nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier.

 

!!!! Wij verhuizen!!!!

Vanaf maandag 29 april 2019 nieuwe locatie: Grote Leiestraat 68 8570 Anzegem

 

 

25 februari 2019

Sinds kort biedt MD Bouwmachines als enige op de Belgische markt zijn kantmachines Barikell Moskito 75 kantafwerker aan met een motor 6,5 pk namelijk de Honda GX200!

     

 

18 februari 2019

Barikell werd op World of Concrete Las Vegas gelauwerd voor de performante en kwalitatieve machines. Met de Barikell-machines werd een ultra-vlakke vloer gelegd, waardoor ze een award kregen voor "The most flat and level of the year" en dat op een vloer van 114.000m²!

17 juni 2011

MD Bouwmachinesis steeds op zoek naar nieuwe producten en machines om u nog beter te dienen op de werf. Deze filosofie in gedachten stellen wij u onze laatste nieuwtjes voor:

Juni brengt ons de exclusieve samenwerking met een nieuwe Amerikaanse leverancier: Multivibe. Deze kwaliteitsproducent levert ons 2 van de handigste nieuwtjes binnen de markt van de trilbalken.

Eerst en vooral is er de Multivibe Hummer Screed Combo: een combinatie van een Honda-motor en naald die omgevormd kunnen worden in enerzijds een trilbalk en anderzijds een trilnaald. 2 machines in 1!

Daarnaast ontwikkelde Multivibe ook de PR100 Cordless Screed: een trilbalk aangedreven door een accuboormachine, ideaal voor kleinere en minder geventileerde ruimtes.

Maar niet enkel Multivibe brengt ons nieuwigheden. We zijn zeer blij te kunnen melden dat u sinds juni ook de befaamde Berta sponskuismachine rechtstreeks bij ons kunt verkrijgen tegen zeer competitieve prijzen.

Nog niet genoeg nieuwigheden? Dan doen we er nog eentje bij: MD Bouwmachines lanceert ook de lichtmast LT12 Night Hawk van Multiquip. Deze lichttoren heeft tal van voordelen en mogelijkheden: sla er gerust onze site op na (je kan hem vinden bij de nieuwigheden)!

En nog is dit niet alles! MD Bouwmachines heeft uit een overname 5 prachtige nieuwe BT kantafwerkers diam 60 op de kop kunnen tikken. Te verkrijgen tegen een superprijs!

In de sectie 2de handsmachines kunt u inmiddels ook enkele goeie occasies terugvinden die wij u in werfklare staat aanbieden.

Wilt u al deze nieuwigheden met uw eigen ogen zien? Alle producten zijn te bezichtigen in onze showroom! Kom gerust langs en laat u overtuigen!

Het MD-team

28 september 2010

MD Bouwmachines bevestigt de nieuwe samenwerking met Husqvarna. Voortaan kunt u dus bij MD Bouwmachines ook terecht voor bvb de doorslijpmachines van dit topmerk. Er werd ook een samenwerking aangegaan met het Spaanse Sima, die instaat voor de levering van vloerschrapers.

De productcatalogus online zal aangevuld worden met de meest courante machines die wij van deze 2 nieuwe leveranciers zullen aanbieden. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere producten uit het gamma van deze leveranciers.

 

08 september 2010

MD Bouwmachines is blij u zijn nieuwe site voor te stellen. Surf snel naar www.mdbouwmachines.be en ontdek wat wij voor u kunnen doen! Op dit moment werkt MD Bouwmachines verder aan het uitbreiden van de catalogus. Zo krijgt u binnenkort een compleet overzicht van de producten die wij aanbieden!

Hou alvast deze site in de gaten voor meer nieuws! Wil u zeker zijn dat u geen nieuws mist, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo krijgt u alles in uw mailbox: snel en makkelijk!

Tot gauw!

Het MD-team

Productgroepen:

Zoeken: