MD Bouwmachines evolueert!

Wie bij ons langskomt kan er niet naast kijken: het gamma wordt alsmaar uitgebreider. We hebben onze catalogus kunnen uitbreiden met verschillende nieuwe merken die ons de kans geven om vernieuwend uit de hoek te komen. Om deze groei verder te ondersteunen is onlangs de bouw gestart van ons nieuwe gebouw.

Makkelijker bereikbaar voor u, onze klant, en met meer zichtbaarheid naar buiten toe. Een atelier die nog beter uitgerust zal zijn om uw machines optimaal klaar te zetten voor de werf. Een toonzaal die alle beschikbare modellen zal tentoonstellen en waar u op een rustige manier ons aanbod kan ontdekken. Kortom: MD Bouwmachines streeft ernaar u in één oogopslag alles aan te bieden om uw vloer tot een succes te maken.

Wie zijn wij ?

MD Bouwmachines is dé specialist op gebied van bouwmachines.

Ons gamma bestaat uit professioneel en betrouwbaar materiaal, in het bijzonder gericht op de betonsector.

Naast deze machines kunnen wij alle toebehoren aanleveren die nodig zijn op een werf.

Behalve verkoop en verhuur staat MD Bouwmachines sterk op gebied van service en herstellingen: in ons eigen atelier zorgen we er dan ook voor dat de machines na een slopende periode op de werf bedrijfsklaar terug naar devolgende werf kunnen vertrekken. Snelheid en kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol: vers gegoten beton laat op gebied van uitharding immers niet op zich wachten!

Aarzel niet om onze toonzaal te bezoeken, waar u onder andere een perfect gepolierde vloer kunt zien.

Hebt u vragen of wenst u een afspraak in de toonzaal? Bel of mail ons dan vandaag nog!

Het MD-team

Videopresentatie

Presentatieflyer

Onze presentatieflyer kunt u hier downloaden

Folder

Onze beknopte folder kunt u hier downloaden

Productgroepen:

Zoeken: